image Qëndron Kastrati e pranon humbjen, i uron fitoren kundërkandidatit - Sinjali

Qëndron Kastrati e pranon humbjen, i uron fitoren kundërkandidatit

news image

Kandidati i PSD-së Qëndron Kastrati e ka pranuar humbjen, duke ia uruar fitoren kundërkandidatit të tij nga VV.

Postimi i plotë:

Pas mbledhjes së shumicës së votave nga komisionerët tanë, Vetëvendosje del se ka fituar shumicën e këtyre votave! I uroj kundërkandidatit fitoren dhe i dëshiroj suksese! Është mëse e qartë që reforma në arsim e ka ndikuar disponimin e pesë fshatrave në këtyre zgjedhjeve, e cila ka ndikuar dukshëm në rezultat. Të gjithë ata që na kanë mbështetur, të gjithë ata që na kanë votuar, përultësisht ju falemnderit! Angazhimi im politik do të jetë i inspiruar dhe motivuar nga përvoja ime në Kamenicë! Ky vend do të mbetet shumë special për mua!

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin