image Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë në ditët në vazhdim - Sinjali

Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë në ditët në vazhdim

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), ka njoftuar se do të ketë punime të domosdoshme në rrjet.

Këto punime parashihen si të domosdoshme për siguri të sistemit dhe për këtë arsyeje disa vende do të mbesin pa energji elektrike, shkruan Gazeta Sinjali.

Njoftimi i KEDS-it:

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Bregu I Diellit I trafa 9 (Kodi: 11000019085) nga ora 09:30 deri 12:00

Vendet: Banesat mbi Fakultetin Teknik dhe r.r Hyzri Talla.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësve te tensionit të ulët.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Rezonanca Veternik (kodi: 19000029115) nga ora 12:30 deri 15:00

Vendet: Te Rezonanca në Veternik.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësve të tensionit të ulët. TU.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

LP 10kV J6 Rezervoarët – KFOR (Kodi: 13000002) në dy termine nga ora 09:30 deri 09:45 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë, Prugovc- Kaçurët.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS – net 10/0.4kV ne LP J6 Rezervoarët – KFOR nga ora 09:30 deri 15:00

1.NS 10/0.4kV Barilevë Shaljanet me kod: 13000002048

2.NS 10/0.4kV Drenofc Gashet me kod: 13000002050

3.NS 10/0.4kV Te Xhafollët(me plane investive) me kod: 13000002106

4.NS 10/0.4kV Barilevë te Shkolla ZPRR 2016 me kod: 13000002114

5.NS 10/0.4kV RUB shpk-Samir Rexha me kod: 13000002090

6.NS 10/0.4kV Barilevë te Xhamia me kod: 13000002049

Vendet: fshatrat Barilevë dhe Drenovc.

Arsyeja: Premontimi i shtyllave 10kV.

5.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Fushë-Kosova 1 (Kodi: 15018006 ) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Punime të domosdoshme në projektin LP 10kV Fushë-Kosova 1.

6.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Bardhi i Madh (Kodi: 15018018 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

7.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Lebanë te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Qirezi (Kodi: 74000004) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Kijeva (Kodi: 82082007) nga ora 09:00 deri 11:30

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në Mleqan.

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (Kodi: 32000008) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Kraishta (Kodi: 41000002) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Caraleva (Kodi: 41046004) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

24.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet

LP 10kV Betonjerka në stabiliment Lisicë:

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/04 kV Zhazhi 1 (kodi 70000104028) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Zhazhi 2 (kodi 70000104029) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Vllahi (kodi 70000104030) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Vllahi e re (kodi 70000104031) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Zijaq (kodi 70000104032) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Dedi (kodi 70000104033) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Zabergj (kodi 70000104034) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Selac 1 (kodi 70000104035) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Selac 2 (kodi 70000104036) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Selac 3 (kodi 70000104037) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Maxher (kodi 70000104038) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Melenicë 1 (kodi 70000104039) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Melenicë 2 (kodi 70000104040) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Te Kulla Isa Boletini (kodi 70000104041) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kulla Isa Boletini (kodi 70000104027) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Boletini (kodi 70000104044) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lipa Rahov e re (kodi 70000104006) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Mani Trans (kodi 70000104043) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Pompat e ujit (kodi 70000104042) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lipë-Pompat (kodi 70000104007) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhazh, Vllahi, Zijaq, Ded, Zabërgj, Selac, Maxher, Melenicë, Boletin dhe Lipë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave dhe bartja rrjetit në Vllahi.

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Haxhia (kodi 70000008003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Brigada 142, Sami Gashi dhe Gjergj Fishta.

Arsyeja: Ndërrimi i trafostacionit.

24.10.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat (Kodi: 40000002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

25.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Bardhi i Madh (kodi: 15018018) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

LP 10kV Slivovë (Kodi: 10014001) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

LP 10kV Bunjakët (Kodi: 60024002) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Një pjesë e Bunjakëve dhe Marevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Beci (kodi: 80080010) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Novosellë.

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Mushtishti (Kodi: 32000002) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni hekurudhor (Kodi: 73000004) nga ora 10:30 deri 16:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Energjizimin e LP 10kV të ri Oshlan (Komuna Vushtrri).

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Klina I (kodi: 52000005) nga ora 12:00 deri ora 14:00.

Vendet: Lagjja mbi dhe nën Stacionin e trenit, Pompat e ujit Tikvesh, Lagjja Grabonicët, Fabrika e këpucëve, Pompa e benzines ”USA”, Lagjja Mahalla Klinë; Dalja 10kV Klina 3 Kod. 52056001 me konsumatorë, Lagjja Simoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna tëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardh, Qendra e regjistrimit civil, rr. Abedin Regja, rr. Elena Gjika, “Nora Market” Zajm, rr. e Gjimnazit, Spitali

“Nëna Tëreze”, Shkolla e mesme “Luigj Gurakuqi ” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina, Lagjja Haxhaj, E459 Zajm Laxha Nora – Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fabrika e elementeve të betonit, Zajm, lagjja Marku, Palestra sportive “Adem Jashari” Klinë, Xehroret e Boksitit Volljakë, Restaurant “Guri i zi” Deiq Veterina.

Arsyeja: Montimi i ndërprerësit 1252(A) në TS Kulla.

2.

Nga TS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Klina III me (kod: 52000101 ) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Përlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha. Fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: MontimiiI ndërprerësit 1252(A) në TS Kulla.

3.

Nga TS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Volljaku me ( kod: 52000102 ) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Deiq (një pjesë), Volljakë dhe Zajm.

Arsyeja: Montimi I ndërprersit 1252(A) në TS Kulla

4.

Nga TS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Mahalla me (kod: 52000103) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Eqrem Çabej (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Jusuf Gërvalla (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Mahalla, Shote e Azem Galica (një pjesë), Ulqinit (një pjesë), dhe Zenel Hajdini (një pjesë) si dhe një pjesë e fshatit Tikëvesh.

Arsyeja: Montimi i ndërprerësit 1252(A) në TS Kulla.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran kryqi i madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

25.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019) nga ora 09:00 deri 13:30

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ngritja e 2 shtyllave 12/1600 me pajisjet adekuate, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS “Projekt Ndërtimi” (kodi: 11000022196) prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rruga B – një pjesë, Ndue Përlleshi- një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimti elektro-energjetik.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

LP 10kV Bajram Curri (kodi: 30033008) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë) dhe 8 William Walker (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

26.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçeve shtëpiake./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: