image Prishtinë, rruga “Xhorxh Bush” do të jetë e mbyllur nga 31 maj deri më 4 qershor

Sociale

Prishtinë, rruga “Xhorxh Bush” do të jetë e mbyllur nga 31 maj deri më 4 qershor

news image

Komuna e Prishtinës ka dalë me njoftim për qytetarët ku thotë se rruga “Xhorxh Bush”, duke filluar nga udhëkryqi i “Bill Klinton” deri në udhëkryqin e rrugës “Garibaldi”, do të jetë e mbyllur nga data 31 maj 2023, deri më 4 qershor 2023.

Në këtë njoftim gjithashtu bëhet e ditur se kjo rrugë do të jetë e mbyllur edhe për transportin publik dhe mjetet tjera motorike.

Muaji qershor na gjen me shumë festa, e organizimet e shumta do të jenë edhe arsyeja e mbylljes së kësaj rruge.

https://www.facebook.com/komunaprishtine/posts/pfbid0HccRxAjpSpQ761RhCYJNNQdVTQMe3D5MdcQHCYsDuMPdQM5paL42tzq94URZigzml?cft[0]=AZW36lk-Wkq4mB6gY6T2oBUnN3kxbAbZp7h2Cg3UGEKRUlQ5tBbpJUamdoFxzcWTToGoxGxLeLbt37jNWJSRXWbaUF3TjLUEWiWWiQJ4y3-ckJ4QW4lpqcKY8ITQSvv-EB5KwH1KXCzUwjgkUrR4Qyor13EWyO4vMp3Ts7daQTMW33-Jh4Dy3WwWSjl-dMWNyaQ&tn=%2CO*F

/GazetaSinjali/