image Punëtorët e administratës së Gjykatës Themelore në Prishtinë ultimatum Qeverisë, paralajmërojnë grevë

Kosovë

Punëtorët e administratës së Gjykatës Themelore në Prishtinë ultimatum Qeverisë, paralajmërojnë grevë

news image

Shoqata Sindikale e Administratës së Gjykatës Themelore në Prishtinë u ka dërguar letër Zyrës së Kryeministrit, ministrisë së Drejtësisë, të Financave dhe të Punëve të Brendshme, si dhe Këshillit Prokurorial e Gjyqësor, për të shprehur pakënaqësitë e tyre lidhur me ligjin e pagave.

Përmes kësaj letre, ShSAGJThP u është drejtuar institucioneve me disa kërkesa, të cilat sipas tyre, nëse nuk plotësohen, atëherë kjo sindikatë do të nisë grevën më 15 shkurt.

Më poshtë gjeni kërkesat e tyre:

/GazetaSinjali/