image PSD dorëzon padi ndaj Agjencionit për Informim dhe Privatësi

Politikë

PSD dorëzon padi ndaj Agjencionit për Informim dhe Privatësi

news image

Partia Socialdemokrate ka dorëzuar padi ndaj Agjencionit për Informim dhe Privatësi.

Padia është bërë në Gjykatës Themelore të Prishtinës.

Partia Socialdemokrate ka mbajtur një aksion simbolik para Agjencionit ditë më parë pasi ishte dënuar me 20 mijë euro.

Dënimi prej 20 mijë euro ka qenë për shkak të publikimit të peticionit me emra kundër Asociacionit të Komunave me shumicë serbe.

/GazetaSinjali/