image Policia në Pejë kërkon ndihmë për kapjen e këtij personi
[wp-story id="814678"]

Siguri

Policia në Pejë kërkon ndihmë për kapjen e këtij personi

news image

Policia e Kosovës për rajonin e Pejës ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e Elvis Kelmendit.

I pandehuri është i kërkuar për veprat penale: mashtrim, falsifikim i dokumenteve dhe lëndim i rëndë trupor.

Personi i kërkuar është i lindur më 03.05.1978 në Pejë.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për  vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 dhe 080019999 (pa pagesë), 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë, e-mail adresa: [email protected]./GazetaSinjali/