image Pesë tipa të femrave të cilat gjithmonë i tradhtojnë meshkujt
[wp-story id="814678"]

Modë & Stil

Pesë tipa të femrave të cilat gjithmonë i tradhtojnë meshkujt

news image

Tradhtia e personit të dashur rrënon vetëbesimin, çon në vuajtje dhe trauma psikologjike

Ekspertët për marrëdhënie theksojnë që ekziston lloji i veçantë i njerëzve të cilët kanë tendencë të tradhtojnë partnerin.

Mirëpo, meshkujt sidoqoftë dallojnë për shkak që disa prej tyre nuk e kuptojnë konceptin e monogamisë. Madje edhe meshkujt e tillë mund të jenë të lumtur dhe besnikë nëse ndjekin direktivat.

Po ju paraqesim pesë tipa femrash të cilat në fund bashkëshortët gjithmonë i tradhtojnë:

Femrat xheloze

Xhelozia e tepërt te meshkujt nxit mendimin për tradhti. Ata për këtë shkak padashur fillojnë t’i shikojnë femrat e tjera.

Femra viktimë

Meshkujt nuk e duan këtë tip femre. Ata femrën e tillë me dëshirë e tradhtojnë, sepse në kokën e tyre nuk është e tmerrshme nëse femra e tillë sërish bëhet viktimë, veç tjerash, ai rol asaj i përshtatet shkëlqyeshëm.

Femra e cila fal tradhtinë

Nëse një herë ia keni falur, ai sërish do t’ju tradhtojë.

Femra e verbër e cila nuk e dallon flirtin e partnerit dhe vështrimin e femrave

Ekspertët ende besojnë që nuk ekziston miqësia midis mashkullit dhe femrës. Nëse mashkulli juaj vështron femra të tjera, mos i mbyllni sytë para faktit të këtillë. Veproni.

Femrat shpirtliga

Sharmi i femrës qëndron në buzëqeshjen e saj, aftësinë që të kënaqet me suksesin dhe përkrah suksesin e mashkullit të vet. Nëse vazhdimisht e kritikoni dhe i mohoni aftësitë e tij, do t’jua kthejë kurrizin dhe do t’ju braktisë.