image Për shkak të punimeve, disa lagje të Prishtinës do të mbesin nesër pa ujë
[wp-story id="814678"]

Sociale

Për shkak të punimeve, disa lagje të Prishtinës do të mbesin nesër pa ujë

news image

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të realizohen punime teknike në gypin magjistral Badoc – Prishtinë.

Si shkak i këtyre punimeve, nga ora 10:00-18:00 pa ujë të pijshëm do të mbesin Lagjja e Spitalit, Mati 1 dhe Bregu i Diellit në Prishtinë.

Komunikata e plotë:

Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se gjatë ditës së nesërme do të realizohen punime teknike në gypin magjistral fi 600 mm Badoc – Prishtinë.

Realizimi i punimeve të tilla bëhet gjithnjë për funksionim më të mirë të infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit.

Gjatë ditës së nesërme, 10 tetor 2021 duke filluar nga ora 10:00-18:00 pa furnizim me ujë të pijshëm do të mbesin: Lagjja e Spitalit, Mati 1 dhe Bregu i Diellit në Prishtinë.

Ua kujtojmë se, kur kemi punime të tilla në gypa më të mëdhenj, në moment që uji vjen në krojet tuaja duhet lënë të rrjedhin për pak minuta    për shkak që mund të vjen i turbullt , deri në shpëlarjen e linjës. /GazetaSinjali/