image Hamburgeri i mykur shitet në “Burger King” në Pejë
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Pamje gërrditëse/ Hamburgeri i mykur shitet në “Burger King” në Pejë

news image

Hamburger gërrditës për t’u shikuar dhe jashtëzakonisht  i dëmshëm për shëndetin e njeriut, po pretendon një qytetar se i është servuar tri ditë më parë nga “Burger King” në Pejë.

Një sinjalizues ka dërguar fotografi të këtij hamburgeri i cili thotë se mishi në këtë ushqim është i mykur.

Për Gazetën Sinjali ky lexues ka dërguar disa fotografi ku shihet se ky ushqim është blerë në “Burger King” në Pejë, ndërsa mishi në të thuhet se është i mykur, e që është i dëmshëm për shëndetin e njeriut./Gazeta Sinjali/