image Nuk kalon rezoluta për rritjen e çmimeve - Sinjali

Nuk kalon rezoluta për rritjen e çmimeve

news image

Sot ka dështuar miratimi i rezolutës nga debati parlamentar mbi rritjen e çmimeve, pasi 63 deputetë abstenuan.

Kujtojmë që Kuvendi ka miratuar në parim Projektligjin për ndryshim-plotësimin e Ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës dhe ka Formuar Komisionin Ad-Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një anëtar të Komisionit të Pavarur të Mediave, nga radhët e komunitetit shqiptar.

Derisa zgjedhja e një anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga komuniteti serb është shtyrë për mbledhjen e ardhshme.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin