image Nesër iu bëhet testi për koronavirus Delagacionit të Boksit që erdhi nga Londra dy javë më parë

Sporte Luftarake

Boks/ Nesër iu bëhet testi për koronavirus Delagacionit të Boksit që erdhi nga Londra dy javë më parë

news image

Nesër do të iu bëhet testi për koronavirus Delegacionit të Boksit që ka ardhur nga Londra dhe që 15 ditë po qëndron në karantinë.

Kështu ka lajmëruar njëri nga përfaqësuesit e delegacionit, Latif Demolli përmes një postimi në Facebook, transmeton Gazeta Sinjali.

Ai në postimin e tij ka treguar që pas testit që do të iu bëhet nesër, i gjithë delegacioni do të largohet nga karantina dhe do të shkoj tek familjet e tyre.

Dembolli ka kërkuar nga institucionet shëndetësore që të vijnë sot të ua bëjnë testet pasi që karantina zgjat 14 ditë e jo 15./Gazeta Sinjali/

https://www.facebook.com/latif.demolli/posts/3418699101492778