image Nëse udhëtoni me trafik urban dhe ju kanë humbur gjësendet, ja ku mund t'i gjeni

Kosovë

Nëse udhëtoni me trafik urban dhe ju kanë humbur gjësendet, ja ku mund t’i gjeni

news image

Para, kuleta, çelësa, telefona, syze etj., janë gjërat që u kanë humbur qytetarëve gjatë kohës sa kanë udhëtuar me trafik urban në Prishtinë.

Kuletat që shihen në foto kanë edhe para brenda. Prandaj, trafiku urban u bën thirrje qytetarëve që gjësendet e humbura të vijnë t’i marrin. /Gazeta Sinjali/