image Nëse e shihni këtë person lajmërojeni menjëherë Policinë - Sinjali

Nëse e shihni këtë person lajmërojeni menjëherë Policinë

news image

Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim të dyshuarin Kola Tom Baftijaj, nga fshati Sallagrazhdë, komuna e Suharekës, raporton Gazeta Sinjali.

Policia ka njoftuar se i dyshuari kërkohet për veprën penale ‘blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge’.

Njoftimi i policisë:

Pas kërkesës nga Policia e Kosovës, Prokuroria Themelore ( departamenti i Krimeve të rënda) në Prizren, ka miratuar autorizimin për publikimin e fotografisë dhe të dhënave të të dyshuarit për në veprën penale ‘blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge’.

KËRKOHET:

I dyshuari: KOLA TOM BAFTIJAJ

Data e lindjes: 03.09.1969 në Prizren

Vendbanimi: Fshati SALLAGRAZHDË- SUHAREKË

Vepra Penale: ‘Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge’

GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin