image Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër - Sinjali

Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër

news image

KEDS ka njoftuar se nesër, në disa vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, për shkak të punimeve.

Këto punime janë cilësuar si të domosdoshme për siguri të sistemit, shkruan Gazeta Sinjali.

Njoftimi i plotë:

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

27.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS. 10/04 KV TS Babin Moc i Shqiptarëve (Kodi: 15019005164) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Babin Moc te Xhamia.

Arsyeja: Kryerjen e punimeve në rrjetin 0.4 kV.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 10 kV në Studime të ulët si dhe shtrëngimi i përçuesve në Karaq.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ibër Lepenci (Kodi: 73000012) prej orës 11:15 deri ne ora 12:15

Vendet: Ibër Lepenci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pestova-Mulliri (Kodi: 73000010) prej orës 13:15 deri në ora 14:15

Vendet: Mulliri Elektrik 1, Mulliri Elektrik 2-Maxhunaj, Fabrika e Patateve ”Çips” Pestovë, Restorani ” Ura e Gurit ”Maxhunaj, Fabrika e Drurit ” BINI ” Maxhunaj dhe Fabrika e Seperacionit Maxhunaj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 14:15 deri në ora 15:15.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në fshatin Gremnik.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 12:00 deri në 14:00

Vendet: Isniq, Lebush, Strellc i Epër dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i renditjes së fazave.

3.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllove në stabiliment Raushiq Kulla dhe pastrimi.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10KV Rubovci (kodi: 62000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërrimi i tri shtyllave të tensionit të lartë.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbicë e Ulët I, Sërbicë e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrim i shtyllave të TM të dëmtuara dhe përforcimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 82082004) prej 11:00 deri 12:00 dhe nga ora 15:00 deri 15:15

Vendet: rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku, 612 Viliam Voker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

TS. 10/04kV Reforma (Kodi: 82082004006) prej orës 11:00 deri 15:15

Vendet: konsumatorët që furnizohen nga TS Reforma.

Arsyeja: Ngritjes së shtyllës nën largpërçues dhe punimeve në TS Reforma.

2.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hidrosistemi (kodi 82000002) prej orës 10:30 deri ne ora 11:30.

Vendet: Hidrosistemi i Radoniqit – Rahovec.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do te ndërprehet:

Dalja 10kV Nëntori 1 (kodi: 82000006) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Plastika – AV ” SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

28.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet H04 Zhur – Dragash:

Pa tensiondo të mbesin:

· NS 35/10kV Zhuri me kod: 300350 me dt.28.07.2021 (e mërkure ) nga ora 16:00 deri në ora 18:00

· NS 35/10kV Dragashi me kod: 300360 me dt.28.07.2021 (e mërkure ) nga ora 16:00 deri në ora 18:00

· NS 35/10kV Dikanca me kod: 300370 me dt.28.07.2021 (e mërkure ) nga ora 16:00 deri në ora 18:00

· HC Eurokos – Dragash me kod: 300400 me dt.28.07.2021 (e mërkure ) nga ora 16:00 deri në ora 18:00

· HC Orqusha – Dragash me kod: 300500 me dt.28.07.2021 (e mërkure ) nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshatrat: Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë, BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë,

Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),

Pa tension mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod dhe HC Dikanca.

Arsyeja: Transportimi i transformatorit.

28.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J36 Mati 3 (kodi: 19000033) prej ores 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.Malush Kosova, rr.Malush Kosova rr.Ernest Koliqi dhe rr.Prekazi.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J16 Mati 2 (kodi: 19000026 ) prej ores 13:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

3.

TS 35/10kV Drenasido të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poklek i Ri (Kodi: 16100007) prej orës 08:00 deri 08:30 dhe nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit re tensionit ë mesëm.

TS.10/04 kV Poklek i Ri (Kodi: 16100007232) prej orës 08:00 deri 13:00

Vendet: TS Nobell.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Qyteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri 11:00 dhe nga 13:00 deri 17:00

Vendet: Qyteza Pejton – një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi e kuadrove të jashtëm të tensionit të ulët 0.4 kV dhe kyçja e konsumatorëve në Projektet Investive të KEDS-it.

28.07.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 19000034037, 041, 046) nga ora 12:00 deri në 16:00

Vendet: Banesat Marigona 2, Lagjja Logreta dhe Afër Panoramës.

Arsyeja: Realizimin e hyrje/dalje të tensionit të ri, sipas pëlqimit elektro-energjetik./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: