image Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër - Sinjali

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

news image

KEDS-i ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit, për shkak të punimeve të domosdoshme që do të zhvillohen në këto zona.

Disa nga komunat ku do të kryhen këto punime janë Prishtina, Mitrovica, Ferizaj, Gjilani, Peja dhe Prizreni.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, dhe Mutivodë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komorani (kodi 16023007) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperatives, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (kodi 16023003) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku II (kodi 16023002) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Parku II.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasileva (kodi 16100006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Bartja dhe ngritja e 4 shtyllave 12/315 me konzolla bartëse në Poklek te Cervadikët.

6.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (kodi 15018006) prej orës 10:00-10:30 dhei nga ora 15:00-15:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

7.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Lismiri (kodi 15018006053) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Punime në Projektin LP 10(20) kV Fushë-Kosova-1.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qytet e fshatra (kodi 73000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit nga shtyllat e thyera në të rejat në Sllatinë, si dhe ndërrimi i izolatorit në Pason, Bukosh.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (kodi 40043007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (kodi 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Tërbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

3.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenicës (kodi 41048001) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00

Vendet: Pjesë e Rrezez( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

4.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshare (kodi 41046005) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (kodi 30000015) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve dhe përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Volljak (kodi 52000102) prej orës 10:30 deri ne ora 13:30

Vendet: Guri i Zi, Mirusha, Separacioin Boksit, Lagjja Nora, Lagjja Foniqi.

Arsyeja: Ndërrim i 2 shtyllave të tensionit të mesëm nga Sh.P.K. Rea.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica (kodi 60062002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prelepnica Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, Sera, T.S. Privat fshati Kmetovac Kabi, Planeti, T.S Repetitor – Maja e Gjelbër, Prelepnica, Kosaqi, Silova dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Ndërrimi i tri shtyllave të kalbura (të thyera).

11.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtina

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J16 Mati 2 (Kodi: 19000026) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Naser Maloku-Fitorja (Kodi: 11000022182) prej ores 08:30 deri në ora 12:30

Vendet: Objekti Fitorja.

Arsyeja: Shqyrtimi vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV “Sima com” Simon Marku (Kodi: 11000023233) prej ores 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Objekti Sima com

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 5.

5.

NS 110/10(20)kV Prishtina 3 – dalja Nr.32 SH.K.SH do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Qyteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (Kodi: 12000023101) në dy termine nga ora 09:00 deri 11:00 dhe nga 13:00 deri 17:00

Vendet: Rruga Justininiani një pjesë, rruga Pasho Vasa një pjesë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04kV Emin Duraku-I-MBTS (Kodi: 40040002004) prej orës 09:30 deri në ora 17:00

Vendet: Emin Duraku I.

Arsyeja: Bartja e kabllove të tensionit të ulët nga trafostacioni i vjetër në të riun.

11.08.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Ramadan Sllamniku (kodi: 41000019412) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: TS Ramadan Sllamniku.

Arsyeja: Vendosjen e “letfes” në trafostacionin ekzistues, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: