image Në këto komuna sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektike - Sinjali

Në këto komuna sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektike

news image

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet, në disa zona në Kosovë do të ketë ndërprerje të energjisë elektike.

Krahas publikimit të zonave ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, KEDS njoftuar edhe për oraret se kur do të bëhet kjo ndërprerje.

Njoftimi i plotë

Prishtinë

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekoll Hajkobill (Kodi: 14016004)  në dy termine prej orës 10:00 deri 10:05 dhe prej orës 14:55 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndërsa të tensionit të mesëm.

 TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Mutivoda (Kodi: 14016004086 )  prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

3.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073)  prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: TS Babimoc 2.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 kV ne  Babmoc.

4.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Grashticë – Radashec (Kodi: 14016001)  në dy termine prej orës 10:00  deri 10:05 dhe prej orës 14:55 deri në ora 15:00

Vendet: Grashtic dhe  Radashec.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit të tensionit të mesëm.

5.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Cervadiket Keqekollë (Kodi: 14016004031)  10:00   deri në ora 15:00

Vendet: Cervadikët Keqekollë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

6.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zllashi (Kodi: 10014001021)  10:00   deri në ora 15:00

Vendet: fshati  Zllash.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Levisha (Kodi: 31000012)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe  Novosela.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV  Rahoveci (Kodi: 30000015)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të TM  të dëmtuara dhe përforcimi i përçuesve.

3.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Kurilla (Kodi: 31000011)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kurila 1,Kurila 2,Kurila 3,Kurila 4,Kurila 5,Maraqi

Arsyeja : Shqyrtimi I mbrojtjes rele

4.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Ujësjellësi (Kodi: 31000013)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet:

Arsyeja : Shqyrtimi I mbrojtjes rele

5.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Shkolla e Muzikës (Kodi: 31000016)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Qendra e Qytetit, Shadervani, Shkolla e mesme Gjimnazi, rr.Ismet Jashari-Kumanova.

Arsyeja : Shqyrtimi I mbrojtjes rele. 1.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studenqani 2 (Kodi: 32000024)  prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë, Peqan I vogel dhe Studençan.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

6.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 1 – Gurthyesi (Kodi: 32000018)  prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (Kodi: 51000007 ) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe pastrim traseje.

2.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dobrusha  (Kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Pastrim traseje.

3.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Bartja e rrjetit të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

 1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej orës 10:30 –16:00

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS  10/0.4 kV      Studime e Ulët-1(Rashicët)         (Kodi:    73000009012)

TS  10/0.4 kV      Bahri Kuqi 2        (Kodi:    73000009035)

TS  10/0.4 kV      Karaqë  (Kodi:    73000009019)

TS  10/0.4 kV      Begaj (lagja Kaçanolli-Tërstena) (Kodi:    73000009029)

TS  10/0.4 kV      TSSH-Begaj Lagja Hajra  (Kodi:    73000009032)

TS  10/0.4 kV      Studime e Eperme          (Kodi:    73000009013)

TS  10/0.4 kV      Studime e Eperme          (Kodi:    73000009011)

TS  10/0.4 kV      Studime e Ulët-3 (Gerxhalit)       (Kodi:    73000009014)

TS  10/0.4 kV      Sfaraqak i Eperm              (Kodi:    73000009015)

TS  10/0.4 kV      Gojbulë-1 (Serbet)          (Kodi:    73000009016)

TS  10/0.4 kV      TSSH-Lagja Istrefi             (Kodi:    73000009031)

TS  10/0.4 kV      Gojbulë-2 (Serbet)          (Kodi:    73000009017)

TS  10/0.4 kV      Miraqë (Kodi:    73000009018)

TS  10/0.4 kV      Skromë-1            (Kodi:    73000009021)

TS  10/0.4 kV      Shilovicë              (Kodi:    73000009020)

TS  10/0.4 kV      Skromë-2            (Kodi:    73000009022)

TS  10/0.4 kV      Bozhlan                (Kodi:    73000009023)

TS  10/0.4 kV      Gumnisht-1        (Kodi:    73000009024)

TS  10/0.4 kV      Gumnisht-2        (Kodi:    73000009025)

TS  10/0.4 kV      Korollovë             (Kodi:    73000009026)

TS  10/0.4 kV      Vesekovc            (Kodi:    73000009027)

TS  10/0.4 kV      HAXHA COMPANYSH.P.K.            (Kodi:    73000009030)

TS  10/0.4 kV      HAXHA COMPANYSH.P.K.            (Kodi:    73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqe, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbule, Miraqe, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Projekti rruga Bahri Kuqi – Investim në rrjetin e tensionit e mesëm, të ulët dhe në nënstacion.

Punime në projekte investive

 Ferizaj

 1.

Në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

LP 10kV Rahovica me (kod: 40000014) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: fshatrat: Bibaj, Talinovc i Muhaxherëve, Softaj, Sazli, Pojatishtë, Rahovicë dhe Papaz.

Arsyeja:  Energjizimi i linjes ne kuader te projektit investiv

2.

Në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat me (kod: 40000002) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja:  Energjizimi i linjës në kuadër të projektit investiv.

Punime nga palët e treta

03.07.2021

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (Kodi: 31000030)  prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni për pranim teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Korisha (kodi: 31000010) prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni për pranim teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja Abi (Pemtaria) (Kodi: 30000011)  prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: “ABI&ELIF” në rrugën 438 Tirana.

Arsyeja: Testimi dhe kontrollimi i relesë.

Gjakovë

1.

TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Gjakova I  (kod: 81000115) në dy termine nga ora 07:00 deri 07:15 dhe nga ora 11:45 deri 12:00

Vendet: rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Ylli Morina(pjeserisht) dhe Uashingtoni.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i sistemit të tensionit të mesëm (STM).

2.

TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS-12    (kod: 81000115356) nga ora 07:00 deri 12:00

Vendet: rrugët: një pjesë e rrugës Uashingtoni.

Arsyeja: Demontimin e shtyllës 9/315 dhe vendosja e kabllove në shtyllen e re 9/1000, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.27 Normalja (Kodi: 11000010)  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

NS10/04kV me (kod: 11000010045), Normalja-Gjin Gazulli 1

NS10/04kV me (kod: 11000010046), Sofali 1

NS10/04kV me (kod: 11000010185), Kadri Batusha –objekti benesr.

NS10/04kV me (kod: 11000010212), Konsumatorët e rr.Shpetim Robaj

NS10/04kV me( kod: 11000010253), Sofali 3 ZPRR 2016

NS10/04kV me (kod: 11000010266), Hysni Jusaj

NS10/04kV me (kod: 11000010049), Restorantet në Gërmi (Freskia, Lira)

NS10/04kV me (kod: 11000010050), Ndriçimi Germi

NS10/04kV me (kod: 11000010113), Sofalia 2

NS10/04kV me (kod: 11000010047), Bazeni-Germi

NS10/04kV me (kod: 11000010048), Villa Gërmia

NS10/04kV me (kod: 11000010114), Normalja 2 AUK-u.

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia, dhe  AUK-u.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje të tensiobnit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin