image MINT publikon tavanin e çmimit të derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme

Kosovë

MINT publikon tavanin e çmimit të derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme

news image

Ministria e Industrisë e Tregtisë ka publikuar tavanin e shitjeve të derivateve në vend.

Çmimi i litrës së naftës nuk ka ndryshuar dhe do të shitet në maksimum 1.57 euro.

Çmimi i benzinës ka rënë për 1 cent dhe do të shitet 1.34 euro cent për litër.

Edhe çmimi i gazit do të jetë i njëjtë, 75 cent për litër.

/GazetaSinjali/