image Mbledhja e Qeverisë, shtohet Projektligji për Fondin Sovran në Programin Legjislativ
[wp-story id="814678"]

Politikë

Mbledhja e Qeverisë, shtohet Projektligji për Fondin Sovran në Programin Legjislativ

news image

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e Programit Legjislativ.

Qeveria ka zhvilluar mbledhje në formë elektronike, ku sipas tyre në Programin Legjislativ të këtij viti është shtuar Projektligji për Fondin Sovran.​

“Qeveria e Kosovës ka zhvilluar mbledhjen në formë elektronike, në të cilën ka miratuar vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e Programit Legjislativ të vitit 2023. Me këtë rast, në Programin Legjislativ të këtij viti është shtuar Projektligji për Fondin Sovran.​” – thuhet në njoftimin e Zyrës së Kryeministrit.

/GazetaSinjali/