image Mbi 2 milionë përdorues aktiv të rrjeteve sociale në Kosovë gjatë vitit 2021 - Sinjali

Mbi 2 milionë përdorues aktiv të rrjeteve sociale në Kosovë gjatë vitit 2021

news image

Në Kosovë gjatë vitit që po e lëmë pas kanë qenë 935 mijë persona në Facebook, derisa në Shqipëri 1 milion e 300 mijë. Këto shifra vijnë nga llogaritë aktive të përdoruesve.

Kompania Kerolli ka publikuar disa të dhëna interesante lidhur me përdorimin e rrjeteve sociale në Kosovë dhe Shqipëri gjatë vitit 2021.

Rrjeti social i dytë më i përdoruri është Instagrami me 632 mijë përdorues aktiv, kurse në Shqipëri kemi pasur 1 milion e 200 mijë.

Vendin e tretë e zë Snapchat-i me 540 mijë përdorues gjatë 2021-ës, ndërkaq për Shqipëri s’ka të dhëna se sa përdorues aktive ishin gjatë vitit të kaluar.

Bashkangjitur gjeni të dhënat e plota:

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin