image Ky është ish-gazetari i cili qëndron pas fjalimeve të fuqishme të Zelenskyt

Botë

Ky është ish-gazetari i cili qëndron pas fjalimeve të fuqishme të Zelenskyt

news image

Në kohë sfiduese për Ukrainën, Presidenti Volodymyr Zelensky ka arritur të kontaktojë njerëzit në mbarë botën. Ai bëri shumë gjëra, duke përfshirë fjalimet e tij me mesazhe të forta që shpesh kemi mundësi t’i dëgjojmë. Tashmë dihet se kush qëndron pas tyre.

Pas fjalimeve publike të Presidentit të Ukrainës qëndron 38-vjeçari Dmitry Litvin, një analist politik dhe ish-gazetar, i cili qartazi gëzon privatësinë e tij në rrjetet sociale.

Para se të bëhej e ditur se ishte autori i adresës që na ngjall kaq emocione të mëdha, ai kishte vetëm 200 ndjekës në Twitter dhe tani ky numër sa vjen e shtohet çdo minutë.

Mendoj se e keni dëgjuar atë që kam shkruar”, shkruhet në përshkrimin e profilit të tij, ku mund të gjeni informacione nga situata që nga fillimi i luftës.

Ndonëse Dmitro është autor i fjalimeve të një njeriu të ndjekur nga e gjithë bota, nuk i pëlqen të flasë shumë për këtë temë, por ka përmendur për Guardian se ai shërben për të “paketuar” fjalët e Zelenskyt që e di saktësisht se çfarë ai dëshiron të thotë, shkruan klix.

Presidenti e di gjithmonë se çfarë dëshiron të thotë dhe si dëshiron ta thotë. Emocionet janë gjëja më e rëndësishme në fjalimet e tij dhe presidenti është, natyrisht, autori i emocioneve dhe logjikës“, shpjegoi Dmitro.

/GazetaSinjali/