image Kuvendi sot mban tri seanca, mes tyre një e jashtëzakonshme

Politikë

Kuvendi sot mban tri seanca, mes tyre një e jashtëzakonshme

news image

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës do të mblidhen sot në tri seanca, mes tyre në plenare dhe në një të jashtëzakonshme.

Seanca e parë do të fillojë në orën 09:30, ku presidentja e vendit, Vjosa Osmani Sadriu, do të mbajë adresimin vjetor.

Ndërsa, seanca plenare është e dyta në radhë që do të fillojë nga ora 10:00 dhe do të bëhet shqyrtimi i dytë i Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2023.

Seanca e jashtëzakonshme do të jetë nga ora 13:00 ku do të bëhet shqyrtimi i dytë i Projektligjit për vlerësimin e ndikimit në mjedis.

Rendi i plotë i ditës së Kuvendit:

Seanca plenare

Rendi i ditës:

Adresimi i Presidentes së Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani Sadriu, deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës;

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 09:30.

Seanca plenare

Rendi i ditës:

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-193 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023.

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 10:00.

Vazhdimi i Seancës plenare

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 12:00.

Seancë e jashtëzakonshme

Rendi i ditës:

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-181 për vlerësimin e ndikimit në mjedis.

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 13:00.

/GazetaSinjali/