image Kuvendi miraton raportin e Komisionit Hetimor për Energji

Politikë

Kuvendi miraton raportin e Komisionit Hetimor për Energji

news image

Raporti përfundimtar i Komisionit Hetimor Parlamentar për Energjinë ka kaluar në Kuvendin e Kosovës.

69 deputetë kanë votuar prej 72 sa ishin në sallën e Kuvendit.

Raporti ka lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike. 

/GazetaSinjali/