image Kurti mbledh ministrat, 19 pika në rend të ditës

Politikë

Kurti mbledh ministrat, 19 pika në rend të ditës

news image

Qeveria e Kosovës sot do ta mbajë mbledhjen e 50-të, e cila do të fillojë në orën 15;00, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas dokumentit që ka siguruar Sinjali, në rend të ditës janë 19 pika.

Disa nga pikat janë: Aprovimi i Abstraktit të Procesverbalit dhe Transkriptit nga mbledhja e 44-të; shqyrtimi i projektligjit për FSK-në; shqyrtimi i projektligjit për Arkivat Shtetërore.

/GazetaSinjali/