image Kolona të gjata të mërgimtarëve në kufirin Kroaci – Slloveni

Diasporë

Kolona të gjata të mërgimtarëve në kufirin Kroaci – Slloveni

news image

Ditë më parë kishim fluks të madh të bashkatdhetarëve që kishin ardhur në vendlindje për të kaluar festat e fundvitit. E teksa kemi hyrë në Vitin e Ri shumë nga ta kanë filluar të kthehen në vendet ku jetojnë dhe punojnë në Evropë, shkruan Gazeta Sinjali.

Mërgimtarët janë duke u përballur ende me tri orë pritje në kufirin Kroaci- Slloveni.

Me situatën e njëjtë janë përballur mërgimtarët edhe kur kishin marrë rrugën për në Kosovë.

/Gazeta Sinjali/