image Kjo është gjendja me COVID-19 në spitalet e Kosovës - Sinjali

Kjo është gjendja me COVID-19 në spitalet e Kosovës

news image

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 157 pacientë të konfirmuar me COVID-19 dhe 4 pacientë të negativizuar nga COVID-19 janë të shtrirë për trajtim mjekësor.

Ndërkohë, me oksigjeno-terapi janë 108 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 3 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 78 pacientë;

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë;

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë;

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 13 pacientë;

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë;

Spitali i Pejës, 11 pacientë;

Spitali i Prizrenit, 7 pacientë;

Spitali i Mitrovicës, 15 pacientë;

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë;

Spitali i Gjilanit, 14 pacientë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin