image Kjo është gjendja e pacientëve me COVID-19 në spitalet e Kosovës
[wp-story id="814678"]

Shëndetësi

Kjo është gjendja e pacientëve me COVID-19 në spitalet e Kosovës

news image

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka njoftuar për gjendjen e klinikave dhe pacientëve që po marrin shërbime mjekësore për shkak të COVID-19.

Sipas këtij njoftimi, katër pacientë janë në Klinikën Infektive dhe dy në Mjekim Intensiv.

Sipas SHsKUK-së, 42 pacientë të tjerë janë në trajtim si raste post-covid, në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spital i Pejës, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

/GazetaSinjali/