COVID-19

Të infektuar

126

Të sheruar

10

Të vdekur

1

Video/ Kirurgu më i njohur ortopedik: Këto ushtrime shërojnë çdo dhimbje në shpinë, nga kryqet deri te qafa

news image

Doktor Michael Regan është kirurg ortopedik i njohur amerikan dhe specialist për probleme të shpinës dhe qafës, duke përfshirë edhe herninë, stenozën kurrizore (ngushtimi i hapësirës brenda ose përreth shtyllës kurrizore), spondilozën dhe lëndimet e kurrizit.

Bën operacione më të komplikuara dhe shumë njerëz i ka shëruar përgjithmonë nga dhembjet e shpinës dhe qafës me një seri ushtrimesh të cilat vetë i ka shpikur dhe testuar.

Ushtrimet janë aq të thjeshta, por si bëhen shikoni në video!

Dhimbja e shpinës

Pozicioni sfingë

Ngrini trupin dhe mbajeni në këtë pozicion 10 sekonda. Lirohuni dhe kthehuni në pozicionin fillestar dhe përsëriteni edhe 4 herë.


Shpërndaje artikullin