image Këto janë rezultatet e garës së Sllallomit të madh, “Dardania Cup” në Brod

Sporte të tjera

Këto janë rezultatet e garës së Sllallomit të madh, “Dardania Cup” në Brod

news image

Federata Skitare e Kosovës ka mbajtur garën për Sllallomin e madh në Brod të Dragashit, transmeton Gazeta Sinjali Sporti.

Në këtë garë ishin dy kategori në të cilën garuan skitarët, ajo e U-14 të femrave dhe të meshkujve dhe U16 gjithashtu të femrave dhe të meshkujve.

Kosova zuri vendin e parë në kategorinë U-16 të femrave dhe vendin e tretë, po ashtu edhe në kategorinë e U-14,  Kosova zuri vendin e tretë, ndërsa në katëgorinë e meshkujve nuk arritën ndonjë nga vendet e para.

Rezultatet e garave mund t’i gjeni më poshtë:

/Gazeta Sinjali Sporti/