image Kështu pritet të duket modeli i ri i BMW M3

Automjete

Kështu pritet të duket modeli i ri i BMW M3

news image

Fansat e BMW-së duket se po mësohen ngadalë me pamjen e re që kompania për e përdor në makinat e reja.

Midis tyre janë BMW M4 dhe M3 të paralajmëruar më herët, prototipet që tashmë mund të gjendjen këto ditë në rrugët evropiane.

Këto pamje u krijuan duke parë këto modele vetëm të kamufluara dhe mbase mund të ketë vetëm ndryshme të vogla, sepse në “vija të trasha” BMW M3 pritet të duket kështu. /Gazeta Sinjali/