image Kërkojnë kursim të rrymës, por zyrtarët qeveritarë nuk i fikin dritat në institucione
[wp-story id="814678"]

Politikë

Kërkojnë kursim të rrymës, por zyrtarët qeveritarë nuk i fikin dritat në institucione

news image

Kryeministri, Albin Kurti dhe persona të tjerë të kabinetit të tij qeveritarë kanë bërë thirrje disa herë që të kursehet energjia elektrike.

Por kështu nuk po veprohet me objektin e Qeverisë së Kosovës dhe ndërtesën e ish-Rilindjes, ku janë të vendosura pesë ministri.

Atje në orët e mbrëmjes, rreth orës 22:00, ka disa pjesë të objekteve të ndriçuara.

Gazetarët kanë provuar të hyjnë në to për të parë nëse është dikush aty dhe nëse po punohet, por zyrtarët policorë pranë objekteve kanë thënë se nuk lejohet, pasi që nuk kanë ftesë.

/GazetaSinjali/