image Kërkohet shkarkimi i ministrit Murati
[wp-story id="814678"]

Politikë

Kërkohet shkarkimi i ministrit Murati

news image

Ali Sefaj, zyrtari i ministrisë së Infrastrukturës dhe që ishte anëtar i Këshillit Grevist, ka reaguar pasi Këshilli i Pavarur Mbikëqyrjes i Shërbimit Civil të Kosovës (KPMShCK) ka vendosur t’ia ndalojë gjysmën e pagës ministrit të Financave, Hekuran Murati dhe ka obliguar Thesarin e Shtetit që ta ekzekutojë vendimin brenda 15 ditësh.

Një vendim të tillë Sefaj e ka parë si një arsyeje tjetër që Murati të shkarkohet nga pozita që e mban.

“Edhe një arsye më shumë për shkarkim!”, shkroi ai me anë të një postimi në Facebook.

/GazetaSinjali/