image Karakteristikat e Mercedes S-Class të ri

Automjete

Karakteristikat e Mercedes S-Class të ri

news image

Mercedes S-Class nuk është testuar ende nga Administrata Kombëtare e Sigurisë së Trafikut në Autostradë (NHTSA) ose Instituti i Sigurimeve për Sigurinë në Autostradë (IIHS) se sa i sigurt është.

Por Mercedes S-Class me katër dyer vjen me shumë risi standarde të ndihmës për shoferin, duke përfshirë aftësinë për të parkuar vetë dhe madje edhe për të marrë masa parandaluese për të mbrojtur pasagjerët kur zbulon një përplasje të afërt.

Karakteristikat e mundshme të sigurisë përfshijnë:

Paralajmërimi standard para një përplasje të mundshme, kjo ndihmohet nga shumë sensorë dhe frenimi i automatizuar i emergjencës

Ndihma standarde për paralajmërimin dhe largimin nga korsia.

Mercedes S-Class vjen me një motor 3.0 dhe ka 429 kuaj fuqi. Brendësia  e Mercedes S-Class ka një dizajn të ri që i jep shumë përparësi ekraneve.

Gjithsej brenda makinës janë 5 ekrane të ndryshme, përfshirë një ekran prekës gjigant në qendër.

Dorezat e derës tani janë plotësisht të inkuadruara brenda makinës që ndihmojnë në përmirësimin e rrjedhës së ajrit. S-Class është një nga makinat më aerodinamike në botë.

Sa i përket madhësisë, S-Class i ri është më i gjatë se paraardhësi i tij deri në 1.3 inç, më i gjerë deri në 2.0 inç. Siç mund ta prisni, S-Class i ri vjen me pothuajse çdo tipar sigurie që ofron Mercedes-Benz aktualisht. Lista përfshin frenimin automatik të emergjencës, kontrollin e lundrimit adaptiv me ndalim dhe lëvizje, ndihmë aktive të drejtimit, ndihmë për mbajtjen e korsisë, ndihmë për ndërrimin e korsisë, njohjen e shenjës së trafikut. /GazetaSinjali/