image Kaq po presin mërgimtarët në pikat kufitare - Sinjali

Kaq po presin mërgimtarët në pikat kufitare

news image

Mërgimtarët që janë duke ardhur në Kosovë po përballen me kolona dhe pritje të gjata në kufi.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, ka publikuar të dhënat e fundit në lidhje me fluksin nëpër pikat kufitare.

Sipas kësaj qendre, pritjet më të mëdha janë në Merdare dhe te Dheu i Bardhë.

Në pikën kufitare në Merdare, qytetarët janë duke pritur deri në 4 orë në hyrje të Kosovës.

Po ashtu edhe te Dheu i Bardhë ka kolonë, ku pritjet janë deri në dy orë.

Për detaje më të detajuara tabela më poshtë pasqyron të gjitha pritjet në pikat-kufitare.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin