image Kaloi ilegalisht kufirin, kapet nga policia dhe i ndalohet hyrja në Kosovë për 6 muaj - Sinjali

Kaloi ilegalisht kufirin, kapet nga policia dhe i ndalohet hyrja në Kosovë për 6 muaj