image IPK dhe AKI nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit - Sinjali

IPK dhe AKI nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit

news image

Dy institucionet shtetërore, Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) dhe Agjencia e Kosovës për Inteligjencë (AKI) sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi, transmeton Sinjali.

Kryeshefi i Inspektoratit Policor, Kushtrim Hodaj dhe drejtori i AKI-së, Petrit Ajeti kanë nënshkruar këtë marrëveshjen, me të cilën synohet thellimi i bashkëpunimit në mes dy institucioneve për të mbështetur njëra tjetrën në përmbushjen e mandatit të tyre kushtetues dhe ligjor.  /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: