image Hovenier pas takimit me disa studentë të UP-së: Mësova më shumë për trashëgiminë kulturore të Kosovës

Sociale

Hovenier pas takimit me disa studentë të UP-së: Mësova më shumë për trashëgiminë kulturore të Kosovës

news image

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Honvenier sot ka takuar studentët e Antropologjisë në Universitetin e Prishtinës.

Ai ka thënë se me studentët ka diskutuar për historinë e pasur multikulturore të rajonit.

“Pata kënaqësinë të takohem sot me fakultetin dhe studentët e Antropologjisë në Universitetin e Prishtinës dhe të diskutojmë për historinë e pasur, multikulturore të rajonit. U kënaqa duke ndarë disa nga përvojat e mia në fushat e antropologjisë dhe arkeologjisë dhe më pëlqeu të mësoja më shumë rreth trashëgimisë së larmishme kulturore të Kosovës me këta studentë.”

https://www.facebook.com/kosovo.usembassy/posts/pfbid02HcaNFDtGDAmdC3nnAbDGCP9MozS1R6Suck5qMjGZwR9MDmMagyjsmrQxy5vHqi8kl?cft[0]=AZUtVSBZUnNKBuIh2zHG2C2wAFMrojHl3I_y6f1iWYo1XoL3m-fH9QGHAEr8MGkQ6gfz6NwRxprpNk9bZKNl6jK6ijQUrao2ETGT3DH4nKItLkLgIelIX0kEHSvaxxK_cPn3WT6UIVM385f_9NUl63SI&tn=%2CO%2CP-R

/GazetaSinjali/