image Gjukanoviq e propozon Abazoviqin për mandatar, por nuk merr pjesë në seancë

Rajon

Gjukanoviq e propozon Abazoviqin për mandatar, por nuk merr pjesë në seancë

news image

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq e ka propozuar për kryeministër Dritan Abazoviqin, mirëpo ai nuk do të marrë pjesë në seancë.

Mandatari për qeverinë e re, Dritan Abazoviq, sot në seancën e Kuvendit tha se qeveria e re do të bazohet në dy shtylla kryesore: sundimin e ligjit dhe zhvillimin ekonomik.

Abazoviq tha se të gjithë anëtarët e Qeverisë janë të obliguar të merren me të ardhmen e Malit të Zi, e jo me kapjen e tij të mëtejshme me të kaluarën.

/GazetaSinjali/