image Gjendja me COVID-19 në spitalet e Kosovës/ Ky është numri i pacientëve në gjendje të rëndë - Sinjali

Gjendja me COVID-19 në spitalet e Kosovës/ Ky është numri i pacientëve në gjendje të rëndë

news image

ShSKUK ka njoftuar për gjendjen e spitaleve rajonale dhe klinikave COVID-19 në Kosovë, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas këtij njoftimi, 109 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë dhe 14 pacientë janë në gjendje të rëndë.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 35 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 10 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 25 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv, në Klinikë Infektive, 9 pacientë

Spitali i Prizrenit, 9 pacientë

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 23 pacientë

Spitali i Gjilanit, 11 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 12 pacientë

Spitali i Ferizajt, 17 pacientë

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: