image Gara shpejtësie në autostradë, e pësojnë shoferët shqiptarë
[wp-story id="814678"]

Rajon

Shqipëri/ Gara shpejtësie në autostradë, e pësojnë shoferët shqiptarë

news image

Gjatë fundjavës Policia Rrugore e Shqipërisë shtrëngon masat penalizuese për drejtuesit e mjeteve që thyejnë rregullat e qarkullimit. 

Kështu gjatë natës në autostradën Tiranë-Durrës janë gjobitur me heqje patente 14 drejtues mjetesh që ecnin me shpejtësi skëterrë, që varionin nga 145 km/h deri 174 km/h.

Policia sqaron se pavarësisht faktit se janë shtuar kontrollet duke përdorur mjetet speciale Radar e Drager, sërish ka nga ata shoferë që nuk i respektojnë rregullat e qarkullimi.

VID_20191027_WA0004

Në rrugën interurbane Tiranë-Durrës.Për 4 orë, 14 Patenta të pezulluara.Vijon kontrolli me Radar nga Policia Rrugore për parandalimin e aksidenteve.Edhe pse Policia Rrugore ka shtuar kontrollet duke perdorur mjetet speciale Radar e Drager, edhe pse gjatë fundjavave janë ✍ shume drejtues mjetesh për shpejtesi tej normave te lejuara perseri ka drejtues mjetesh që rrugën e trajtojnë si pistë dhe makinën si ✈.145 km/h deri 174 km/h, nxitim që rrezikon jetën. Destinacioni????❓❓❓❓❓????❓❓❓Mos shpejtoni të dërgoni patentën në banesë por ecni ngadalë që të shkoni ju bashkë me patentën se familja ju pret.✍????????#zbatorregullatudhetoisigurt

Posted by Policia e Shtetit on Saturday, October 26, 2019

“Në rrugën interurbane Tiranë-Durrës. Për 4 orë, 14 Patenta të pezulluara. Vijon kontrolli me Radar nga Policia Rrugore për parandalimin e aksidenteve. Edhe pse Policia Rrugore ka shtuar kontrollet duke perdorur mjetet speciale Radar e Drager, edhe pse gjatë fundjavave janë ✍ shume drejtues mjetesh për shpejtësi tej normave te lejuara perseri ka drejtues mjetesh që rrugën e trajtojnë si pistë dhe makinën si ✈. 145 km/h deri 174 km/h, nxitim që rrezikon jetën. Destinacioni????❓❓❓❓❓????❓❓❓ Mos shpejtoni të dërgoni patentën në banesë por ecni ngadalë që të shkoni ju bashkë me patentën se familja ju pret. ✍???????? #zbatorregullatudhetoisigurt“, këshillon Policia.