image Fundjava në plazhin e Durrësit dhe Golemit, pushuesit kosovarë të kënaqur me kushtet

Rajon

Fundjava në plazhin e Durrësit dhe Golemit, pushuesit kosovarë të kënaqur me kushtet

news image

Pushues nga Shqipëria dhe Kosova shprehen të kënaqur me kushtet që ofrohen dhe cilësinë e shërbimit në plazhet e Durrësit dhe Golemit.. Ata thonë se në aty gjejnë gjithçka, që nga infrastruktura deri tek shumëllojshmëria e shërbimeve dhe cilësia.

Plazhi i Durrësit ishte ndër të preferuarit e vizitorëve këtë fundjavë. Ata shprehen se aty gjejnë detin dhe rërën e pastër, qetësinë dhe sigurinë e duhur.

Nënkryetari i bashkisë së Durrësit, Florian Tahiri foli për masat e marra për menaxhimin sa më të mirë të turizmit dhe fillimin e prenotimeve të turistëve të huaj në Shqipëri.

Tahiri foli edhe për lehtësitë që iu ofruan bizneseve dhe paketat që ata do ofrojnë për pushuesit. /Gazeta Sinjali