image Flamuri kombëtar ndriçon ndërtesën e Kuvendit

Sociale

Flamuri kombëtar ndriçon ndërtesën e Kuvendit

news image

Ndërtesa e Kuvendit të Kosovës është ndriçuar me flamurin kombëtar.

Kjo vjen pasi që nesër, me datë 28 nëntor, festohet 110-vjetori i shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

image 465
Venhar Isufi

Kujtojmë se gjatë ditës është mbajtur mbledhja e parë, në mes të Kuvendit të Kosovës dhe Kuvendit të Shqipërisë.

Kjo mbledhje mes Kuvendeve është mbajtur në Tiranë.

/GazetaSinjali/