image Fenomen i frikshëm, toka nxjerr ujë të zi në Shqipëri

Kepi i Rodonit/ Fenomen i frikshëm, toka nxjerr ujë të zi në Shqipëri

news image

Një shpërthim i fuqishëm i shatërvanit ka ndodhur pranë Kepit të Rodonit.

Siç njofton Sali Berisha, fenomeni i pazakontë ka ndodhur jo larg asaj që quhet si “Gropa e Kuçedrës”.

“Shperthim i fiqishem i shatervanit me uje te zi tek Kepi i Rodonit, jo larg kjo nga Gropa e Kulcedres sic e quanin banoret nje pus te madh te zi e te thelle qe shrynte prej shekujsh gazra jo helmuese dhe qe u betonua me 300 trajlera te medhenj betoni!”, ka shkruar Berisha.

Shperthim i fiqishem i shatervanit me uje te zi tek Kepi i Rodonit, jo larg kjo nga Gropa e Kulcedres sic e quanin banoret nje pus te madh te zi e te thelle qe shrynte prej shekujsh gazra jo helmuese dhe qe u betonua me 300 trajlera te medhenj betoni! sb

Posted by Sali Berisha on Wednesday, November 27, 2019