image Fëmijët me emrin "Billclinton” dhe “Hillary” nga Kosova me plot emocione falënderojnë Clintonin

Shqipëri

Fëmijët me emrin “Billclinton” dhe “Hillary” nga Kosova me plot emocione falënderojnë Clintonin

news image

Një pjesë shumë emocionuese ndodhi gjatë ceremonisë ku ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Bill Clinton, do të nderohet me medaljen “Yllin e Mirënjohjes për Arritjet Publike”.

Një numër i të rinjve dhe fëmijëve nga Kosova, me emrin “Billclinton” dhe “Hillary” e falënderuan përzemërsisht dhe me plot emocion atë për çlirimin e Kosovës.

Ish-presidenti i ShBA-së u shoqërua deri tek skena ku do të mbajë fjalim nga Billclinton Krasniqi nga Mitrovica dhe Hillary Krasniqi, nga Peja.

https://fb.watch/lyNaUVpGAu/

/GazetaSinjali/