image Dy televizione në "zi": Errësirë në Serbi, pa media të lira
[wp-story id="814678"]

Rajon

Dy televizione në “zi”: Errësirë në Serbi, pa media të lira

news image

Televizionet serbe N1 dhe Nova S kanë ndërprerë transmetimin e programeve.

Prej mesnatës së 6 dhjetorit, televizionet Nova S dhe N1 transmetuan një emision televiziv me ekran të zi ku në vend të programit të rregullt është shkruar “Errësirë ​​në Serbi, pa media të lira”.

Pas mesnate, këto dy televizione që veprojnë në kuadër të United Media publikuan të njëjtin mbishkrim në rrjetet e tyre sociale, por pa shpjeguar se për çfarë konkretisht bëhet fjalë, shkruan Danas.

nova 2

/GazetaSinjali/