image Donald Trumpin e bllokon edhe Snapchat-i - Sinjali

Donald Trumpin e bllokon edhe Snapchat-i

news image

Pas Facebook-ut, Instagram-it dhe Twitter-it, Donald Trumpin e bllokon edhe Snapchat-i.

Pas ngjarjeve të 6 janarit, rrjetet e mëdha sociale e kanë ndaluar Donald Trump që të postoj statuse potencialisht të rrezikshme për sigurinë e shtetit.

“Mund të konfirmojmë se e kemi mbyllur llogarinë e Trump-it në Snapchat” njofton zëdhënësi i Snapchat-it, Rachel Racusen, shkruan Gazeta Sinjali.

Trump, nuk do ketë mundësi të postoj, apo të bëj thirrje përmes këtij aplikacioni, deri sa kompania t’i largoj kufizimet të cilat fillimisht u vendosën si masë parandaluese, e aktiviteteve të rrezikshme, të ish presidentit amerikan, raportojnë mediat e huaja.

Ngjarjet e 6 janarit në SHBA, e shokuan të gjithë botën, pasi që mijëra njerëz hynë me dhunë në njërën prej ndërtesave më të rëndësishme të vendit, Capitol Hill.

Që nga ajo ditë mediat sociale e kanë bllokuar vazhdimisht ish presidentin Trump në mënyrë që ta parandalojnë përsëritjen e ndodhive të njëjta.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin