image "Cristiano ka firmosur"/ Detajet e paktit 'sekret' të Ronaldos u zbuluan në bisedën e WhatsApp që përfshin drejtorët e Juventusit

Futboll

“Cristiano ka firmosur”/ Detajet e paktit ‘sekret’ të Ronaldos u zbuluan në bisedën e WhatsApp që përfshin drejtorët e Juventusit

news image

Hetimi për skandalin e transferimeve të Juventusit ka zbuluar një sërë mesazhesh në lidhje me nënshkrimin e një kontrate sekrete nga Cristiano Ronaldo.

Juventus njoftoi publikisht se nuk do t’i paguante lojtarët e tyre gjatë pandemisë Covid-19 në mënyrë që të qetësonte investitorët. Megjithatë, së fundmi ka dalë në dritë se disa lojtarëve u janë dorëzuar marrëveshje të reja në fshehtësi, sipas Football Italia.

Klubi italian është gjetur thellë në një tjetër skandal masiv. Në fillim të këtij viti, u zbulua se klubi kishte fryrë vlerat e lojtarëve në treg për të rritur fitimet vjetore. Ata u akuzuan gjithashtu se kishin mashtruar publikun në lidhje me ngrirjen e pagave gjatë pandemisë – gjë që duket se konfirmon marrëveshja sekrete e Ronaldos.

Biankonerët u ankoruan me 15 pikë për keqbërjet e tyre dhe janë ende nën hetim. Prokurori Publik i Torinos është ende duke punuar me çështjen, gjë që mund të çojë në dënime të mëtejshme, duke përfshirë një ndalim të mundshëm evropian.

Ai i Ronaldos është zbuluar më pas, me një seri mesazhesh në WhatsApp që kanë shuar marrëveshjen.

Sekretari i klubit Paolo Marganti konfirmoi se lojtari kishte rënë dakord për një marrëveshje të re në prill 2021 përmes Whatsapp: “Manovrën e dytë të pagës, Cristiano ka nënshkruar. Ai ka një kopje të të gjitha dokumenteve.”

Juventus planifikon të apelojë akuzat e ngritura para tyre, me një seancë zyrtare të planifikuar për 19 prill.

/GazetaSinjaliSport/