image Çmimet e naftës sot, njësoj si dje

Financa

Çmimet e naftës sot, njësoj si dje

news image

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje çmimet tavan për derivatet e naftës.

Këto çmime, kësaj radhe ishin në fuqi për dy ditë radhazi.

Kështu, çmimet e derivateve të naftës edhe sot do të jenë të njëjta me ato të djeshmet.

Çmimet maksimale janë si në vijim:

1.69 euro për Litër, për produktin Dizel;

1.35 euro për Litër, për produktin Benzinë;

0.76 euro për Litër, për produktin Gas.

/GazetaSinjali/