image Britanikët e bëjnë 'horë' kryministrin Boris Johnson

Politikë

Video/ Britanikët e bëjnë ‘horë’ kryministrin Boris Johnson

news image

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, ishte duke dhënë një intervistë në qytetin e Morley, kur qytetarët e kanë ndërprerë dhe i kanë kërkuar llogari, se pse nuk negocion për “Brexit”.

Johnson u përpoq të justifikohej duke thënë se në 31 tetor do të dalin nga BE-ja, por qytetari ka vijuar t’i thotë se ai pa luan lojra.

“Që në momentin që u zgjodhe kryeministër po luan lojra. Po luan lojëra me parlamentin dhe me çdo gjë. Duhet të ishe në Bruksel dhe jo në Morley“,- shprehet një qytetar.

Boris Johnson heckled in Leeds

"You should be in Brussels, you're in Morley"UK Prime Minister Boris Johnson was confronted by a passer-by moments after he arrived in the West Yorkshire town.(via BBC Politics) https://bbc.in/2Ln2Ah6

Posted by BBC News on Friday, September 6, 2019