image Biznesmeni serb i lindur në Pejë paraqet kërkesë që të bëhet 20 vjet më i ri - Sinjali

Biznesmeni serb i lindur në Pejë paraqet kërkesë që të bëhet 20 vjet më i ri

news image

Në ditën që mbushë 65 vite jetë, biznesmeni serb Bogoljub Kariq ka bërë kërkesë që ta ndryshojë vitin e lindjes për 20 vite. Ai tha se nuk dëshiron të pensionohet dhe të jetë barrë për shtetin.

Kariq, i cili ka lindur në Pejë ka paraqitur kërkesë për të vërtetuar se ka lindur më 17 janar 1974, e jo më 17 janar 1954.

Ai tha se kërkesa e tij bazohet në ligj dhe në fakte të padiskutueshme.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin