image Bërja e grimit me këtë renditje do ta parandaloj shkrirjen nga temperaturat e larta - Sinjali

Bërja e grimit me këtë renditje do ta parandaloj shkrirjen nga temperaturat e larta

news image

Pavarsisht se humbasim shumë kohë për të bërë grimin, në këto temperatura të larta përfundojmë me rrudhjen ose shkrirjen e fondatinës gjatë ditëve të verës.

Për këtë arsye jemi këtu për t’ju bërë të ditur se mund ta kemi gjetur zgjidhjen, shkruan Gazeta Sinjali.

Thjesht hedhja e disa hapave me një “rutinë të kundërt grimi” mund të ndihmojë që grimi juaj të zgjasë më shumë dhe të mos e nxjerrë në pah ndonjë vijë të hollë.

Shumica e njerëzve ndjekin këtë rend: ‘primer’, fondatinë, korrektor, pluhur i tejdukshëm dhe më pas duke përfunduar me spërkatje. Sigurisht, ju mund të përdorni më shumë ose më pak në varësi të mbulimit tuaj të preferuar ose nëse jeni duke u përgatitur për një ngjarje të madhe.

Por Marianna Hewitt, bashkëthemeluese e kompanisë së kujdesit për lëkurën Summer Fridays, ndau se si një ndryshim i thjeshtë lejon që pamja e saj e përfunduar të zgjasë më shumë dhe gjithashtu e mban atë të mos rrudhet. Ja se si ajo ju sugjeron të bëni rutinën tuaj të bukurisë:

Hidratoni fytyrën tuaj.

Mbuloni me një pluhur të tejdukshëm duke përdorur një furçë kozmetikë.

Spërkatni pak nga spreji vendosës i grimit dhe lëreni të thahet për një ose dy minuta.

Shto ‘primer’.

Vendosni fondatinën.

Ajo nuk aplikon korrektor në video, por mund ta vendosni menjëherë pasi të keni mbaruar me fondatinën.

Shikoni TikTok-un më poshtë për ta parë atë duke provuar këtë dhe për t’i dhënë vulën e saj të aprovimit.  /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: